Lasersko graviranje i rezanje

Od kreativne ideje do realizacije

Naše iskustvo u dizajnu, laserskom graviranju i rezanju omogućuje stvaranje iznimno personaliziranih proizvoda i detalja za vaše projekte. Kroz preciznost i kreativnost, dizajnom ostvarujemo povezanost osobe sa personaliziranim predmetima, pružajući im jedinstvenu vrijednost i emotivno značenje.

1

Dizajn i personalizacija

U fazi dizajna i personalizacije, naš tim stručnjaka pažljivo razrađuje svaki aspekt kako bi stvorio proizvode koji će zadovoljiti vaša očekivanja. Koristimo kreativnost i pažljiv odabir detalja kako bismo postigli izvanredan izgled i funkcionalnost, prilagođene vašim potrebama i ukusu.

2

Graviranje i rezanje

U segmentu graviranja i rezanja, naša tehnologija omogućuje nam obradu različitih materijala, uključujući drvo, staklo, keramiku i metal. Preciznost i kvaliteta graviranja omogućuju stvaranje jedinstvenih uzoraka, detalja i personalizaciju na širokom spektru materijala, pružajući vam beskrajne mogućnosti za stvaranje unikatnih proizvoda.

Raznolikost materijala za graviranje i rezanje

Naše mogućnosti graviranja i rezanja protežu se na raznolik niz materijala, uključujući drvo, pleksiglas, staklo, metal, kožu, kamen i keramiku. Bez obzira na materijal, naša precizna tehnologija omogućuje nam stvaranje iznimnih detalja i personalizacije, obogaćujući vaše projekte širokim spektrom mogućnosti.

Drvo

Graviranje na drvu donosi toplinu i prirodni šarm svakom projektu. Ovaj materijal nudi izvrsnu teksturnu raznolikost i omogućuje stvaranje autentičnih detalja, savršenih za personalizirane poklone, umjetničke komade i dekorativne elemente.

Pleksiglas

Pleksiglas se ističe svojom transparentnošću i elegantnim izgledom. Graviranje na pleksiglasu omogućuje stvaranje jedinstvenih trodimenzionalnih efekata i dizajna, često se koristi za izradu reklamnih ploča, trofeja i vizualno privlačnih proizvoda.

Staklo

Graviranje na staklu stvara elegantan i luksuzan izgled. Ovaj materijal se često koristi za personalizirane poklone, vjenčane uspomene i dekorativne elemente. Precizna gravura na staklu daje svjetlucav efekt i dodaje dodatnu vrijednost proizvodima.

Metal

Graviranje na metalu donosi trajnost i sofisticiran izgled. Ovaj materijal se često koristi za označavanje i personalizaciju metalnih predmeta, poput nakita, poslovne opreme i tehničkih uređaja. Precizno graviranje na metalu osigurava trajne rezultate.

Koža

Graviranje na koži dodaje osobni i luksuzni dodir proizvodima od kože. Ovaj materijal se često koristi za izradu personaliziranih torbi, remenja, novčanika i modne opreme. Gravura na koži ističe se bogatom teksturo i jedinstvenim izgledom.

Kamen

Graviranje na kamenu daje dubok i prirodan izgled. Ovaj materijal često se koristi za stvaranje spomenika, pečata i dekorativnih kamena. Preciznost graviranja na kamenu omogućuje stvaranje trajnih i izdržljivih gravura.

Keramika

Graviranje na keramici omogućuje stvaranje fine umjetničke i dekorativne keramike. Ovaj materijal često se koristi za izradu personalizirane keramike, posuđa i umjetničkih komada. Gravura na keramici naglašava jedinstven izgled i detalje proizvoda.

Papir

Graviranje na papiru često se koristi za izradu umjetničkih printeva, pozivnica i personaliziranih kartica. Ovaj materijal omogućuje stvaranje detaljnih i unikatnih dizajna.

Pluto

Graviranje na plutu dodaje prirodni i rustikalni dodir proizvodima poput podmetača, čepova za boce i zidnih panela. Ovaj materijal je idealan za stvaranje ekološki osviještenih proizvoda.

Plastika

Graviranje na plastici omogućuje označavanje i personalizaciju različitih plastičnih predmeta, uključujući kutije za pohranu, igračke i tehničke uređaje. Ovaj materijal je izdržljiv i prilagodljiv za različite svrhe.

Tkanina

Graviranje na tkanini omogućuje stvaranje personaliziranih i jedinstvenih uzoraka na tekstilu, poput jastuka, zavjesa i odjeće. Ovaj materijal je iznimno fleksibilan za dizajniranje.

Guma

Graviranje na gumi koristi se za izradu gumenih pečata i personaliziranih gumenih proizvoda. Precizna gravura na gumi osigurava jasne i čitljive uzorke.

Imate ideju i trebate graviranje? Kontaktirajte nas već danas!

Kontaktirajte nas

Portfolio

Primjeri proizvoda našeg proizvodnog centra

Zidni sat

Graviranje na kožu

Prigodni natpisi

Kontaktirajte nas

INFO NETWORK D.O.O.

Valturska 78/1

52100 Pula Hrvatska, EU

Telefon: +385 52 637 000

Email: dizajn@gtnet.hr

Kontaktirajte nas